Thema’s

Onderscheidend en concurrerend blijven. Snel en betrouwbaar kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Het digitale tijdperk vraagt om diepgaande expertise. Onze specialisten helpen u met de digitale thema’s van dit moment.

Slim samenwerken

maak gebruik van de nieuwste technologie zodat je altijd en overal veilig en betrouwbaar samen kan werken. Implementeer de oplossingen van Microsoft zoals teams, Sharepoint, O365, MS Power stack.

Cloud

Bouw je “state of the art” IT infrastructuur om digitale diensten te leveren in een cloud-all of hybride setting. Onze specialisten hebben veel ervaring met het migreren van on premise omgevingen naar de cloud.

Data driven

De data die organisaties in bezit hebben is van enorme waarde. Het gaat er echter om de juiste databronnen te ontsluiten, waarde uit de data te halen en om te zetten in bijvoorbeeld een betere klantbeleving, een inzichtelijk financieel dashboard of een nauwkeurige voorspelling van machine onderhoud. Infopeople beschikt over specialisten op het gebied van Business Intelligence, Data Engineering, Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Zij staan te trappelen om uw organisatie te begeleiden in de transformatie naar een “data driven company”.

Agile

Agile en Agile werken, het zijn de buzz-woorden van de huidige tijd. Wat ons betreft is dat ‘an sich’ een goed gegeven. Maar Agile werken moet niet hét doel worden. Het is en blijft een middel om een groter doel te bereiken: zo wendbaar mogelijk zijn in deze snel veranderende wereld. De Agile specialisten van Infopeople helpen u om deze wendbaarheid in uw organisatie te realiseren.

    Hulp nodig?