Wij zijn InfoPeople

Informatica en mensen, dat is wat ons verbindt vandaar de naam Infopeople. Vanuit een prachtige oude kraanfabriek aan het Spaarne in Haarlem, de stad waar wij beroemd en berucht zijn geworden, zorgen wij dat we onze klanten verder helpen met de digitale vraagstukken binnen hun organisatie.

Dit doen we al sinds 2013 met veel passie en plezier.

Ons doel hierbij is dat onze klanten succesvol zijn! De huidige vraagstukken binnen de digitale wereld vragen om specialisten, op het gebied van data, security, cloud en andere thema’s. Onze specialisten hebben die expertise in huis en beschikken over de kwalificaties die binnen de verschillende vakgebieden vereist zijn. We doen dit niet alleen, we werken nauw samen met onze klanten en partners om zo tot het optimale resultaat te komen.

Wij komen zelf uit de IT sector, je zou kunnen zeggen dat we erin opgegroeid zijn. Wij hebben onder meer gewerkt bij Microsoft en IBM en hebben daardoor een groot kennispotentieel en netwerk kunnen opbouwen die we regelmatig inzetten voor onze klanten en onze opdrachten. Tenslotte nog iets over onze werkwijze: we houden van een persoonlijke aanpak, ‘hands on’ en altijd transparant, uiteindelijk geldt voor ons dat we samen met onze klanten de doelstellingen behalen.

Ronald Bakker

Ronald Bakker

Managing Partner

Ronald Bakker

Peter Krake

Commercieel Manager

Thomas Schwandt

Thomas Schwandt

Finance & Operations Manager

Hulp nodig?