Microsoft Dynamics365

InfoPeople is een Dynamics365 kennishuis. Wij leveren specialisten voor implementaties van alle Dynamics365 modules. Of je nu overweegt om te gaan starten met Dynamics365 of je wilt je huidige landschap optimaliseren, de experts van Infopeople kunnen helpen. We hebben aansprekende projecten bij toonaangevende organisaties met succes volbracht. Indien D365 optimaal is geïmplementeerd levert het een volledig klantbeeld op met door AI gestuurde inzichten.

Of u uw volledige implementatie wilt uitbesteden of tijdelijke capaciteit in wil huren, Infopeople staat voor u klaar. Het team van InfoPeople doet haar ervaring op bij verschillende projecten van diverse opdrachtgevers. Als klant van InfoPeople profiteert u zo van de ervaring en inzichten die binnen dit brede werkveld worden opgedaan.

De specialisten van InfoPeople kunnen u helpen om de softwareomgeving te optimaliseren voor uw specifieke bedrijfsprocessen.

Out of the box wordt al veel functionaliteit geleverd. De specialisten van InfoPeople kunnen u helpen om de softwareomgeving te optimaliseren voor uw specifieke bedrijfsprocessen. In de meeste gevallen betekent dit de software aanpassen aan uw processen maar onze specialisten brengen kennis in, opgedaan in veel andere organisaties waardoor zij ook kunnen adviseren om juist de processen aan te passen of optimaliseren. Indien de standaard functionaliteit niet toereikend is kunnen we applicaties van Microsoft of derden inzetten om uw werknemers nog efficiënter en ook prettiger te laten werken.

Over Microsoft Dynamics365

Microsoft Dynamics365 is een uitgebreide suite van producten voor het optimaliseren van alle business processen van productontwikkeling tot en met verkoop. Zoals we van Microsoft gewend zijn is de user interfase net zoals alle producten waar we al aan gewend zijn in Office365.

De architectuur is modulair waardoor je niet gedwongen bent in een keer de gehele suite af te nemen en je huidige applicatielandschap te vervangen. Je kunt dat in overzichtelijke stappen doen.

De gehele suite is compleet en zo gestandaardiseerd mogelijk. Mocht je toch nog maatwerk willen ontwikkelen kan dat met behulp  van PowerApps of PowerBI voor het bouwen van rapportages.

InfoPeople levert specialisten op het zo breed mogelijk inzetten van Microsoft Dynamics365. Van CRM tot ERP en van applicatiebeheerders tot enterprise architecten.

Sales. Microsoft Dynamics365 is een modern tool voor het optimaliseren van de klantervaring. Het registreren van alle interacties met prospects en klanten en het gebruiken van die informatie voor insights in klantbehoeften. InfoPeople kan helpen deze data optimaal te gebruiken zodat de klantervaring verbetert en de omzet wordt gemaximaliseerd.

Marketing. Het leveren van de juiste boodschap bij de juiste doelgroep op het juiste tijdstip. Ontwerp, voorspel en levert content tijdens de interactie via de juiste kanalen voor meer persoonlijke klanttrajecten. Door middel van AI kun je inzichten omzetten in concrete marketing acties en adviezen voor content, kanalen en klantsegmentatie.

Customer Service. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de klantreis is customer service of aftersales. Met Dynamics365 wordt gebruik gemaakt van de data die eerder in het klantproces is opgeslagen. Dit levert een holistische klantervaring op die de klanttevredenheid verhoogt en het proces voor je eigen organisatie veel efficiënter maakt.

Field Services. Je kunt je buitendienstmedewerkers optimaal inzetten met Dynamics Field Services. Het wordt je mogelijk gemaakt om door middel van IOT je systemen te voorzien van onderhoudsinformatie zodat je het onderhoud al kunt starten voordat de klant door heeft dat onderhoud nodig is. Door AI ondersteunde routeplanning borgt een zo efficiënt mogelijke inzet van tijd om zo de serviceverwachtingen te overtreffen.

Finance & Operations. Beter financieel beheer, meer flexibiliteit, ongekende rapportagemogelijkheden. Dat is in het kort de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics365.

Retail In multichannel koopprocessen bepaalt de klant zelf hoe hij koopt. Online via tablet of laptop, via mobiel of offline. Ook wanneer dit proces plaatsvindt. Als winkelier is je winkel 7x24u open en heb je altijd inzicht in je cijfers en prestaties in real time. Met Dynamics wordt je website intelligent zodat je leert wie je klant is en hoe je hem in de toekomst het best van informatie kunt voorzien.

Business Central is het ERP pakket van Microsoft voor het midden- en kleinbedrijf. Het biedt kleinere organisaties de mogelijkheden te opereren met de inzichten zoals grote bedrijven deze hebben. Het is volledig interoperabel met Office365 waardoor je processen veel eenvoudiger worden.

Microsoft Dynamics365
Ronald Bakker

Ronald Bakker

Managing Partner

Ronald Bakker

Peter Krake

Commercieel Manager

Thomas Schwandt

Thomas Schwandt

Finance & Operations Manager

Hulp nodig?